Kleine beurt in Zevenhuizen

Bij Vakgarage Boode wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Boode niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Boode voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Zevenhuizen altijd langs Vakgarage Boode om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Zevenhuizen? Kom dan langs Nijverheidscentrum 4 in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail vakgarage@boode.info of bel naar 0180-631420.

Contactgegevens

Vakgarage Boode
Nijverheidscentrum 4
2761 JP Zevenhuizen

tel.: 0180-631420
mail: vakgarage@boode.info