APK KEURING IN Zevenhuizen

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Boode bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring Zevenhuizen. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Zevenhuizen om de auto te keuren.  

APK BIJ Vakgarage Boode IN Zevenhuizen

Bent u woonachtig in Zevenhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Boode bent u gegarandeerd van persoonlijke service, uitstekend vakwerk en altijd één bij u in de buurt. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. Je kunt ons vinden aan de Nijverheidscentrum 4 in Zevenhuizen. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Zevenhuizen maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0180-631420 of mail naar vakgarage@boode.info

 

Maak nu een afspraak!